Berkel en Rodenrijs – Gewonde na aanrijding bij oversteekplaats

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Berkel en Rodenrijs – Woensdagochtend 6 januari heeft er een aanrijding plaatsgevonden bij de oversteekplaats aan de Oostersingel.

Omstreeks 08:40 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding bij de oversteekplaats op de Oostersingel. De hulpdiensten waren snel ter plaatse, de aanrijding is tussen een auto en een fietser. De fietser wou oversteken en is geraakt door een automobilist die hem mogelijk over het hoofd heeft gezien. Het slachtoffer is meegenomen met de ambulance naar het ziekenhuis wegens klachten in zijn onderrug. Het verkeer is enige tijd gestremd geweest.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Dit vind je misschien ook leuk...

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com