Bergschenhoek – Gewonde na botsing tussen 2 auto’s

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bergschenhoek – Woensdagmiddag 6 januari zijn de hulpdiensten omstreeks 12:30 uur opgeroepen voor een ongeval aan de Randweg-West.

Ter plaatse ging het om 2 auto’s die een flinke klap hebben gemaakt. Mogelijk moest er een automobilist voor een ander voertuig uitwijken en raakte hierbij een paal en kwam tot stilstand tegen een ander voertuig. Er is 1 persoon met de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. De brandweer was ook aanwezig, maar er zat niemand bekneld en kon snel weer retour naar kazerne. Door het ongeval is er in één voertuig de airbag uitgeklapt. De auto’s hebben beide flinke schade opgelopen door de aanrijding, deze moesten door bergingsbedrijf De Haan en De Graaf worden weggevoerd. De oorzaak van het ongeval is niet bekend, de politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van de aanrijding.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Dit vind je misschien ook leuk...

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com