Berkel en Rodenrijs – Medische noodsituatie aan de Klapwijksezoom

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Berkel en Rodenrijs – Zondagochtend 17 januari heeft er in een woning aan de Klapwijkse Zoom in Berkel en Rodenrijs een medische noodsituatie plaats gevonden. Al snel waren de hulpdiensten ter plaatse. Ook werd het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam Rijnmond gestuurd.

Zij waren met de traumahelikopter geland bij een speelveldje in de buurt. Nadat het slachtoffer gereed was gemaakt voor vervoer kon de ambulance vertrekken naar het ziekenhuis. De arts van het MMT is niet meegegaan met de ambulance.
Daarna vertrok ook de traumahelikopter. Kort nadat de rust was weder gekeerd in de woning werd er nog een ambulance opgeroepen naar dezelfde woning. Onbekend was er gebeurd is maar ook deze persoon is afgevoerd naar het ziekenhuis.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Dit vind je misschien ook leuk...

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com