Berkel en Rodenrijs – Familie en vrienden leggen bloemen neer op plaats van ongeval

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Berkel en Rodenrijs – Donderdagmiddag 25 februari zijn er al meerdere mensen langsgekomen op de plaats waar gisteravond een dodelijk ongeval heeft plaatsgevonden aan de Noordersingel in Berkel en Rodenrijs.

De politie heeft bekend gemaakt dat het gaat om een 18-jarige jongen uit Berkel en Rodenrijs. Op de Noordersingel zijn al meerdere bloemen, kaarsen en foto’s neergelegd ter nagedachtenis van de overleden bestuurder.

Binnenkort zal de uitvaart van het slachtoffer in besloten kring plaatsvinden.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Dit vind je misschien ook leuk...

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com