Berkel en Rodenrijs – Man komt om bij scooterongeluk – Noordersingel

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Berkel en Rodenrijs – Woensdagavond 24 februari is er rond 20:20 uur een eenzijdige aanrijding gebeurd op de Noordersingel in Berkel en Rodenrijs.

Het betrof een eenzijdige aanrijding waarbij een scooter betrokken was. Door onbekende oorzaak is er een scooterrijder tegen een boom gereden. Na de crash is de bestuurder van de scooter geslingerd en lelijk ten val gekomen. Diverse hulpdiensten waaronder brandweer, ambulance en het mobiel medisch team zijn ter plaatse gekomen om hulp te verlenen.

Echter mocht deze hulp niet meer baten, de bestuurder van de scooter is ter plaatse overleden aan zijn verwondingen. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie is een onderzoek naar de toedracht gestart.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Dit vind je misschien ook leuk...

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com