Bergschenhoek – Aanrijding tussen twee personenauto’s Leeuwenakkerweg-N209

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bergschenhoek – Vrijdagavond heeft er op de Leeuwenakkerweg – N209 in Berschenhoek een ongeval plaats gevonden tussen twee personenauto’s.

De bestuurder van de rode auto kwam vanuit Rotterdam en wilde links afslaan richting De Kulck. De bestuurder van de grijze wilde de kruising oversteken, eveneens naar De Kulck. Omdat één van de voertuigen vermoedelijk door rood reed kwamen zij met elkaar in botsing.

De ambulancedienst werd direct gealarmeerd maar bleek uiteindelijk niet nodig, niemand raakte gewond. Door de aanrijding raakte beide voertuigen zwaar beschadigd. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen afgesleept.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Dit vind je misschien ook leuk...

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com