Vrouw uit Berkel en Rodenrijs aangehouden na inval in café

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Afgelopen week heeft de politie een inval gedaan in een café aan de Groene Hilledijk in Rotterdam. In het café zijn diverse hoeveelheden drugs, versnijdingsmiddelen, luchtdrukwapen en 100.000 euro aan contanten gevonden. 

In het plafond vonden agenten 1,5 kilo aan versnijdingsmiddelen. Dat zijn stoffen die aan drugs worden toegevoegd.

Meerdere personen zijn door de politie aangehouden naar aanleiding van de inval. Zo is er een 34 jarige man aangehouden, die eerst probeerde te vluchten maar na een korte achtervolging door de politie waarbij ook waarschuwingsschoten zijn gelost. Een 28-jarige man uit Barendrecht die op het moment van de inval in het café zat is meegenomen naar het politiebureau omdat hij in het bezit was van een kleine hoeveelheid harddrugs.

Een 25-jarige vrouw uit Berkel en Rodenrijs, die op het moment van de inval aan het werk was in het café is ook aangehouden nadat de politie in haar auto een gebruikershoeveelheid aan harddrugs hadden gevonden.

De politie doet nog onderzoek.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Dit vind je misschien ook leuk...

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com