Bleiswijk – Aanrijding tussen twee personenauto’s Nieuwe Hoefweg – N209

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bleiswijk – Op de Nieuwe Hoefweg – N209 in Bleiswijk heeft donderdagmiddag een ongeval plaats gevonden tussen twee personenauto’s.

Het ongeval vond plaats aan het begin van de oprit naar de A12 richting Utrecht. Door nog onbekende oorzaak kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing. Beide voertuigen kwamen tegen de vangrail tot stilstand.

De ter plaatse gekomen ambulancedienst heeft één inzittende nagekeken in de ambulance en voor verdere behandeling vervoerd naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen meegenomen. Het verkeer liep door de aanrijding lichte vertraging op.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Dit vind je misschien ook leuk...

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com