Berkel en Rodenrijs – Brandweer rukt uit voor containerbrand

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Berkel en Rodenrijs – Vrijdagmorgen 26 augustus werden de spuitgasten van Berkel en Rodenrijs omstreeks 00:50 uur opgeroepen voor een containerbrand op de kruising Godfried Bomanssingel met de Toos Blomstraat in Berkel en Rodenrijs.

Op de kruising staat op de stoep een ondergrondse container, waar flink veel rook uitkwam. De brandweer kwam ter plaatse en heeft de achterkant opengemaakt om de brand te blussen. De mannen hebben de container vol laten lopen met water, waardoor het vuur snel geblust was. Door de container vol te laten lopen kon de brandweer er zeker van zijn dat er geen vuur meer was en voorkomen dat de container weer in brand kan gaan.

Na de bluswerkzaamheden heeft de brandweer ingepakt en zijn ze retour gereden naar de kazerne. Het is niet bekend waardoor de brand is ontstaan, brandstichting wordt niet uitgesloten.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Dit vind je misschien ook leuk...

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com