Berkel en Rodenrijs – Aanrijding tussen personenauto en scooterrijder

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Berkel en Rodenrijs – Donderdagavond 19 januari zijn de hulpdiensten om 17:35 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Oostmeerlaan in Berkel en Rodenrijs.

Hier heeft bij de afslag van de rotonde Klapwijkseweg naar de Oostmeerlaan een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een scooterrijder. De scooterrijder is ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

De politie heeft een aantal verklaringen afgenomen. De rotonde met de Klapwijkseweg is niet afgesloten geweest. De hulpdiensten konden na het behandelen van het slachtoffer en het opnemen van verklaringen weer retour.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Dit vind je misschien ook leuk...

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com