Bergschenhoek – Aanrijding tussen brommobiel en fietser

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bergschenhoek – Donderdagmiddag heeft er een aanrijding plaats gevonden tussen een brommobiel en een fietser op de Groeneweg in Bergschenhoek .

De bestuurder van de brommobiel wilde ter hoogte van het IJslandmos keren. De man reed hiervoor met zijn wagentje het gras in. Toen de man eenmaal weer het fietspad opreed belande hij aan de verkeerde weghelft. Daarbij kwam hij in aanrijding met een tegemoet komende fietser.

Door de aanrijding liep de fietser verwondingen aan zijn hoofd op. Een ambulanceverpleegkundige van de zogenaamde ‘Rapid Responder‘ heeft de fietser aan zijn verwondingen behandeld. Hij hoefde uiteindelijk niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

De politie heeft geholpen met het invullen van schadeformulieren.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Dit vind je misschien ook leuk...

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com