15-jarige jongen vist kluis uit het water Europasingel Bergschenhoek

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bergschenhoek – De brandweer heeft woensdagmiddag 31 oktober een kluis uit het water gehaald op de Europasingel in Bergschenhoek nadat een 15-jarige jongen deze aantrof tijdens het vissen.

Een 15-jarige jongen uit Bergschenhoek die vanmiddag met zijn recent geleverde magneet voor het eerst ging magneetvissen had vrijwel direct beet. Omdat het verdachte object niet op te tillen was is de politie ingeschakeld. Omstreeks 16:30 uur werd de brandweer ter plaatse gevraagd door de politie om een kluis uit het water te halen.

De brandweer heeft de kluis, die vermoedelijk afkomstig is van een diefstal in Bleiswijk, opengebroken. Er bleken meerdere pasjes, sleutels en een paspoort in de kluis aanwezig. De politie heeft de kluis en eigendommen meegenomen naar het politiebureau.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Dit vind je misschien ook leuk...

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com