Auto te water langs de ZoRo-busbaan bij de Berkelseweg in Bergschenhoek

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bergschenhoek – Een automobilist is dinsdagmiddag 6 november met zijn voertuig in een slootje beland langs de ZoRo-busbaan nabij de Berkelseweg. Niemand raakte gewond.

Omstreeks 14:40 uur werden de hulpdiensten massaal gealarmeerd naar de Berkelseweg in Bergschenhoek voor een voertuig te water. De melding was dat het voertuig in de sloot zou zijn beland na de rotonde langs de Berkelseweg in de richting van Berkel en Rodenrijs. De eerste hulpdiensten konden de auto niet vinden. Agenten die over de busbaan richting de opgegeven locatie reden zagen de auto tussen het riet in de sloot staan langs de busbaan.

De automobilist was vanaf de Berkelseweg de zogenaamde ‘ZoRo-busbaan‘, die parallel ligt aan de HSL, opgereden in de richting van de Boterdorpseweg. Na ongeveer 100 meter is de auto door onbekende oorzaak in de sloot beland.

Omdat de bestuurder al veilig uit het voertuig was waren de hulpdiensten niet meer nodig. De agenten hebben samen met de bestuurder op een bergingsbedrijf gewacht die de auto heeft geborgen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Dit vind je misschien ook leuk...

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com