Brandweer rukt uit voor vergeten vlees in magnetron woonzorgcentrum Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs – Vanavond zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een brand in een woonzorgcentrum aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 16:45 uur sloegen medewerkers van een woon-zorgcentrum voor ouderen alarm bij de hulpdiensten toen er rook en een brandlucht waargenomen werd op de 3e etage.
De brandweer rukte met meerdere brandweervoertuigen uit en schaalde vrijwel meteen op naar het sein ‘middelbrand’ omdat er mogelijk nog een persoon in een appartement aanwezig was. Ook een ambulance, een Officier van Dienst Geneeskunde (OvD-G) en het Mobiel Medisch Team (MMT) werden gealarmeerd. Het Mobiel Medisch Team is uiteindelijk niet ter plaatse gekomen.
Brandweermannen zijn het appartementen binnen gegaan en troffen daar geen personen aan. Er stond wel rook in het appartement. De oorzaak bleek een stukje vlees dat nog in de magnetron stond. De brandweer heeft het pand geventileerd.
De ambulancedienst heeft een medewerker van het woonzorgcentrum nagekeken op rookinhalatie. Er is verder niemand gewond geraakt.

Dit vind je misschien ook leuk...

%d bloggers liken dit: