Auto klapt op boom N209 Bleiswijk

Bleiswijk – Zaterdagmiddag 14 december zijn de hulpdiensten gealarmeerd nadat er een personenauto tegen een boom is gebotst op de N209 – Nieuwe Hoefweg in Bleiswijk.

Omstreeks 17:35 uur heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden waarbij een personenauto tegen een boom is aangereden op de N209 – Nieuwe Hoefweg. De hulpdiensten zijn met spoed uitgerukt, waaronder de brandweer uit regio Haaglanden en Rotterdam Rijnmond. De brandweer hoefde niet in actie te komen, zij zijn na wat hand- en spandiensten weer vertrokken.

De bestuurder van de personenauto is behandeld door het ambulancepersoneel. Over eventuele verwonden en/of letsel bij de automobilist is niets bekend, evenals of het slachtoffer naar het ziekenhuis is vervoerd.

Zowel de boom als de personenauto hebben flinke schade opgelopen.

Dit vind je misschien ook leuk...

%d bloggers liken dit: