Berkel en Rodenrijs – In de nacht van 20 op 21 januari is er ingebroken in een BMW aan de Berkelsezoom in Berkel en Rodenrijs.

In de nacht van maandag op dinsdag 21 januari hebben onbekenden tussen 00:30 uur en 06:00 uur ingebroken in een BMW welke stond geparkeerd aan de Berkelsezoom. Het gaat om een BMW 330E serie, uit het voertuig zijn een airconditioning-unit, entertainment-system en de stuurwiel gestolen.

De eigenaar meldt dat er onder andere via het dak is ingebroken om het alarm van het voertuig uit te schakelen. Er is inmiddels aangifte gedaan bij de politie.

Heeft u iets gezien, heeft u camerabeelden of heeft u andere informatie ?

Neem contact op met de politie via telefoonnummer: 0900-8844

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de  Whatsapp tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland).

Foto’s: Ingezonden door eigenaar van het voertuig.