Bleiswijk – Zondagnacht 26 januari heeft er een inbraak plaatsgevonden in een woning aan de Vinkendreef in Bleiswijk.

De politie ontving een melding van een inbraak in een woning aan de Vinkendreef, zij zijn direct met meerdere eenheden ter plaatse gekomen. De ter plaatse gekomen agenten hebben in en om de woning gezocht naar mogelijke inbrekers.

Voor zover bekend is er niemand aangehouden.
Het is niet bekend of er zaken worden vermist, evenals of de inbrekers de woning hebben doorzocht.

Heeft u iets gezien, heeft u camerabeelden of heeft u andere informatie over de inbraak?

Neem contact op met de politie via telefoonnummer: 0900-8844.

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de  Whatsapp tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland).