Lansingerland – Zaterdag 1 februari vond het Lansinger Winterland festival plaats op het evenemententerrein bij De Windas in Bergschenhoek. Een gezellig winterfestival vol knotsgekke après-ski en de allerleukste 90’s.

Bezoekers gingen van 14:00 uur tot 23:00 uur helemaal los op de leukste après-ski én 90’s hits van Snollebollekes, Mental Theo, de Lawineboys, 2Unlimited, John West, 2 Brothers on the 4th floor, Def Rhymz én de Alpenzusjes.

Naast de gezellige muziek konden de festivalgangers ook genieten van winterse lekkernijen bij de diverse foodtrucks op het terrein en opwarmen met een heiße schoko of lekkere gluhwein op het après-ski terras! Ook kon er met een band van een sneeuwhelling afgegleden worden. Opwarmen kon ook bij het haardvuur op het terrein.

Alle kaarten voor het festival waren uitverkocht, circa 8000 mensen hebben het evenement bezocht. De sfeer zat er goed in!

Hieronder vindt u een kleine selectie foto’s van Lansinger Winterland. Later een uitgebreide fotoreportage op www.Spa-Media.nl

Volg Spa-Media ook op Facebook om op de hoogte te blijven!