Bergschenhoek – Maandagochtend 3 februari heeft de gemeente in samenwerking met de politie en andere bedrijven een algemene controle gehouden bij diverse bedrijven op het bedrijvenpark Weg en Land in Bergschenhoek.

In samenwerking met onder andere de handhaving van de gemeente, Politie, DCMR en Stedin heeft de gemeente een controle gehouden bij diverse bedrijven welke zitten gevestigd op het bedrijvenpark. “Bij de controle wordt gekeken of ondernemers daadwerkelijk uitvoeren waarvoor zij staan ingeschreven.” laat een woordvoerder van gemeente Lansingerland weten.

Voor zover bekend is dit de eerste controle door gemeente Lansingerland. Het is niet bekend of er iets is gevonden, of er iemand is aangehouden en hoeveel bedrijven er zijn gecontroleerd.

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de  Whatsapp tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland).