RECTIFICATIE: 

Wegens nieuwe informatie is dit bericht is gerectificeerd.


Berkel en Rodenrijs – Donderdagmiddag 20 februari zijn twee personen uit Rotterdam aangehouden na een mishandeling in de Jumbo supermarkt aan de Westpolderstraat in Berkel en Rodenrijs. 

Donderdagmiddag werden drie personen door het personeel betrapt op diefstal uit de supermarkt. Een medewerker wilde de dieven tegenhouden, hierbij werd de medewerker meerdere malen geschopt door het drietal.

Een aantal klanten die getuigen waren schoten de medewerker te hulp, waarna een vechtpartij ontstond. Een van de verdachte heeft hierbij een aantal klappen gehad van een omstander. Een van de drie verdachte is direct de winkel uit gerend. De andere twee bleven doorgaan en werden even later de winkel uitgezet, waar de vechtpartij verder ging. De verdachten bleven de medewerkers uitdagen en wilden terug naar binnen.

Een vrouw die boodschappen aan het doen was en de medewerker te hulp schoot heeft buiten de winkel een aantal rake klappen gekregen en viel achterover op de grond. Zij en de mishandelde medewerker zijn ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

De vrouw heeft een hersenschudding, een blauw oog en een gescheurde wenkbrauw aan de mishandeling overgehouden. Wat de medewerker aan de mishandeling heeft overgehouden is niet bekend.

De politie is met spoed ter plaatse gekomen en heeft daar twee Rotterdammers van 20 en 29 jaar oud aangehouden en meegenomen naar het politiebureau, bevestigd de politie aan de redactie.

Over de derde persoon is vooralsnog niets bekend.

Heeft u iets gezien of meer informatie?

Mocht u iets gezien hebben of meer informatie hebben over dit incident, neem dan zo snel mogelijk contact op met de politie via telefoonnummer: 0900-8844.