Berkel en Rodenrijs – Maandagochtend 24 februari heeft de politie een inval gedaan bij een woning aan de AH Verweijweg in Berkel en Rodenrijs.

De politie deed maandagochtend vroeg een inval bij een woning aan de AH Verweijweg, hierbij was vermoedelijk ook het Arrestatieteam (AT) of Team Parate Eenheid (TPE) aanwezig.

Door de politie zijn er meerdere voertuigen in beslag genomen. Het onderzoek is een lopende actie van politie-eenheid Den Haag. “Wegens een lopend onderzoek kunnen we op dit moment niks zeggen”, laat een woordvoerder van Eenheid Den Haag weten.

Het is ons niet bekend of er personen zijn aangehouden.

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de  Whatsapp tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland).

Foto’s: Daan van den Bosch