Bleiswijk – Maandagochtend 6 april werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een medisch incident in een woning aan de Dorpsstraat in Bleiswijk. 

Een ambulance werd omstreeks 10:33 uur gealarmeerd voor een medisch incident in een woning aan de Dorpsstraat. Omstreeks 10:45 uur werd de brandweer gealarmeerd voor assistentie van de ambulancedienst.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse om het slachtoffer door middel van een autoladder veilig en horizontaal aan de grond te krijgen. De hulpverleners droegen in verband met de Coronacrisis extra beschermende middelen zoals een mondkapje. Het is niet bekend of het slachtoffer daadwerkelijk Corona-verschijnselen heeft.

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd.

UPDATE 13-04-2020:

Het slachtoffer is inmiddels helaas overleden door een hersenbloeding.