Bergschenhoek – Zondagavond 3 mei zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de N209 in Bergschenhoek.

Omstreeks 18:30 uur heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden langs de N209. Het voertuig is op het fietspad langs de N209 op zijn zijkant terecht gekomen. De politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse.

Het ambulancepersoneel heeft één persoon onderzocht. Uiteindelijk hoefde er niemand vervoerd naar het ziekenhuis.

De bestuurder lijkt van de N209 vanuit Bleiswijk te komen en is door de bosschages op het fietspad op zijn zijkant tot stilstand gekomen. De politie heeft bij de bestuurder een blaastest afgenomen, de uitslag is vooralsnog niet bekend.

Een bergingsbedrijf is ter plaatse om het voertuig te bergen.

UPDATE: De bestuurder van het voertuig is door de politie voor nader onderzoek aangehouden.