Berkel en Rodenrijs – Zondagmiddag 3 mei is er enige commotie geweest bij supermarkt Hoogvliet nadat een man meerdere personen had bespuugd.

Omstreeks 14:15 uur ontstond er enige commotie bij de supermarkt Hoogvliet in Berkel en Rodenrijs. Een man raakte in discussie met winkelend publiek en personeel van Hoogvliet supermarkt. De reden hiervan is ons niet bekend.

De man heeft een personeelslid van de supermarkt welke buiten de winkelwagens schoonmaakt in het gezicht gespuugd. Ook zou de man kinderen hebben bespuugd in de supermarkt, aldus een ooggetuige.

Enkele personen wisten de man vast te houden in afwachting van de komst van de politie. Omstanders renden direct naar het nabijgelegen politiebureau waar zij de agenten direct aanspraken. De spuger is hierop door de politieagenten aangehouden.

Personeel van de supermarkt hebben als bedankje aan de helpende omstanders een bloemetje uitgereikt.

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de  Whatsapp tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland).