Bleiswijk – In de nacht van maandag 18 op dinsdag 19 mei zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een voertuigbrand aan de Middenburgweg in Bleiswijk.Omstreeks 00:15 uur ontving de brandweer een melding van een voertuigbrand aan de Middenburgweg in Bleiswijk. Ter plaatse bleek een geparkeerde voertuig in brand te staan aan de Olaertsduynstraat. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en heeft de brand geblust. De brandweerlieden konden niet voorkomen dat het voertuig volledig zou uitbranden.

De brand woedde zowel in het voertuig als in de motorruimte, de personenauto kan als verloren worden beschouwd. De politie is ook ter plaatse gekomen en heeft verklaringen van buurtbewoners opgenomen.

Brandstichting wordt niet uitgesloten. Medewerkers van Forensische Opsporing van de politie gaan onderzoek doen naar de brand.