Berkel en Rodenrijs – Donderdagavond 28 mei heeft de politie een instap in een woning gedaan aan de Toos Blomstraat in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 20:45 uur hebben leden van Team Parate Eenheid (TPE) een instap gedaan in een woning aan de de Toos Blomstraat. Na de inval kwamen een groot aantal agenten ter plaatse en hebben de woning doorzocht. Tijdens de zoekactie zijn ook enkele personenauto’s doorzocht.

Waar de politie precies naar opzoek was en de reden van de instap is vooralsnog niet bekend.

Vorig jaar april is er in dezelfde woning ook al een inval gedaan. Hierbij werden materialen gevonden voor een hennepkwekerij en is er een nep-vuurwapen in beslag genomen. De woning werd toen op last van de burgemeester Pieter van de Stadt voor enkele maanden gesloten.

Voor zover bekend is er niets aangetroffen in de woning waar de agenten naar zochten. Ook is er niemand aangehouden tijdens de actie.

 

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de  Whatsapp tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland).