Bleiswijk – Op vrijdag 5 juni heeft er een frontale botsing tussen twee personenauto’s plaatsgevonden op de Overbuurtseweg-N209  in Bleiswijk. Hierbij is één auto op de zijkant tegen de vangrail beland.

Omstreeks 12:05 uur kwamen twee personenauto’s frontaal met elkaar in botsing. De hulpdiensten kwamen met veel materieel en spoed ter plaatse aangezien er nog iemand bekneld zou zitten in een voertuig. Ook met Mobiel Medisch Team is met de traumahelikopter ter plaatse gekomen en nabij het ongeval geland.

Bij aankomst van de hulpdiensten waren alle personen al uit de voertuig. De inzittenden zijn door het aanwezig ambulancepersoneel nagekeken op verwondingen. De bestuurders van beide voertuigen zijn voor verder onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis.

Het MMT is na ondersteuning van het ambulancepersoneel weer met het volledige team retour gegaan naar hun basis.

Beide voertuigen hebben veel schade opgelopen door het ongeval.
Door het ongeluk was de N209 in beide richtingen afgesloten. Verkeer werd omgeleid via de parallelweg.

Een bergingsbedrijf is ter plaatse om beide voertuigen te bergen. De exacte toedracht van het ongeval is ons niet bekend.