Rotterdam – In de nacht van dinsdag op woensdag 10 juni zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Weissenbruchlaan in Rotterdam.

Omstreeks 02:45 uur is een automobilist op de Weissenbruchlaan de macht over het stuur verloren en heeft met een flinke snelheid een geparkeerde Mercedes geramd waarna hij met zijn voertuig op over de kop is geslagen. De hulpdiensten waaronder de brandweer, meerdere ambulances en het Mobiel Medisch Team werden gealarmeerd. Bij aankomst van de hulpdiensten waren de drie inzittenden al zelfstandig uit het voertuig gekomen.

Alle drie de inzittenden zijn behandeld door het ambulancepersoneel, zij hoefden na behandeling niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. De agenten hebben de bestuurder van de personenauto ter plaatse aangehouden, alle drie de inzittenden bleken onder invloed te zijn van alcohol.

Beide voertuigen zijn total-loss, een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om het voertuig waar de jongens in reden mee te nemen. De eigenaar van de Mercedes kon niet lang van zijn voertuig genieten, hij had deze nog maar enkele dagen in zijn bezit.