Bleiswijk – Op vrijdagavond 19 juni heeft er een  ongeval plaatsgevonden op de kruising van de Edisonlaan met de Jan van der Heydenstraat.

Twee personenauto’s  zijn op de kruising met elkaar in botsing gekomen, één van de voertuigen heeft hierbij ook een verkeerspaal geramd. Bij beide voertuigen zijn door de botsing de airbags geactiveerd en van de BMW is de zijruit door de klap ook kapot gegaan.

Meerdere hulpdiensten waaronder de politie en ambulancedienst zijn ter plaatse gekomen waarna beide bestuurders zijn behandeld door het ambulancepersoneel. Uiteindelijk hoefde er niemand vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Bij beide bestuurders is een blaastest afgenomen, zij waren allebei niet onder invloed van alcohol. De voertuigen hebben flinke schade opgelopen en een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om beide voertuigen te bergen.

De toedracht van de botsing is ons niet bekend.