Bleiswijk – Woensdagochtend 24 juni zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de N209 – Nieuwe Hoefweg in Bleiswijk.

Iets voor 06:30 uur kwamen twee personenauto’s frontaal met elkaar in botsing. Hulpdiensten uit zowel regio Haaglanden (Zoetermeer-Oosterheem) als eenheid Rotterdam Rijnmond zijn met spoed en veel materiaal ter plaatse gekomen, er zouden volgens de melding meerdere personen bekneld zitten in hun voertuigen.

Ter plaatse bleek er gelukkig niemand meer bekneld te zitten, brandweerlieden hebben op locatie enkel hand- en spandiensten verleend. De inzittende van de Toyota Aygo is na behandeling door het ambulancepersoneel vervoerd naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen hebben flinke schade opgelopen. Door het ongeval was de N209 tussen Benthuizen en Zoetermeer in beide richtingen afgesloten.

Het ongeval is vermoedelijk veroorzaakt door een voorrangsfout. Bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse gekomen om beide voertuigen te bergen.