Berkel en Rodenrijs – Nabestaanden hebben op vrijdagavond bloemen in de berm langs de slootkant gelegd ter nagedachtenis aan de 31-jarige automobilist die donderdagavond 9 juli overleed als gevolg van het ongeval aan de Industrieweg in Berkel en Rodenrijs.

Lees ook: 31-jarige Berkelaar overleden na ongeval Industrieplein Berkel en Rodenrijs

 

De hulpdiensten rukten donderdagavond 9 juli massaal uit voor een ongeval waarbij de 31-jarige man uit Berkel en Rodenrijs met zijn wagen in het water terecht kwam. De man zat bekneld en is door de brandweer uit zijn voertuig gehaald. De hulpverlening kwam voor de bestuurder helaas te laat, hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Inmiddels gaan er camerabeelden, waar het ongeval op te zien is, rond op het internet. Het is vooralsnog onbekend of de bestuurder werd achtervolgd naar aanleiding van een verkeersruzie.

De politie kan wegens het lopende onderzoek naar het tragische ongeval hier nog niets over vrijgeven.

Onderstaande beelden zijn niet de camerabeelden waar het ongeval op te zien is.