Bergschenhoek – Dinsdagmiddag 25 augustus heeft de politie een onderzoek gedaan in een bedrijfspand aan het Weg en Land in Bergschenhoek. 

Tijdens een integrale controle door medewerkers van Gemeente Lansingerland waarbij ook politieagenten aanwezig waren is vanmorgen een klein drugslab aangetroffen in een bedrijfspand aan het Weg en Land. In samenwerking met onder andere de handhaving van de gemeente, Politie en DCMR wordt er door de gemeente gekeken of eigenaren van bedrijven zich aan de milieuwet- en regelgeving houden.

Na de vondst hebben medewerkers van het LFO (Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen) enkele uren onderzoek gedaan in het bedrijfspand.  Wat er exact in het pand is aangetroffen is niet bekend, een woordvoerder van politie eenheid Rotterdam-Rijnmond meldt dat er wegens een lopend onderzoek verder geen mededelingen gedaan kunnen worden.

De woordvoerder kon wel vertellen dat er tijdens de vondst één persoon is aangehouden, de betrokkenheid van deze persoon wordt nader onderzocht.

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland)