Bleiswijk – In de nacht van maandag 31 augustus op dinsdag 1 september hebben inbrekers flink huisgehouden in Bleiswijk, meerdere inbraken tussen 21:00 – 07:00 uur.

In verschillende woningen in Bleiswijk is er een poging of daadwerkelijke inbraak geweest. Voor zover bekend is het in drie woningen gelukt om in te breken en is er computerapparatuur meegenomen. De geslaagde inbraken betroffen woningen aan de Groene Loper, Noordeinde en aan de Herlaerstraat.

De boeven hebben op meer plekken in Bleiswijk geprobeerd in te breken maar daar is het bij een poging gebleven. Zo is het niet gelukt om binnen te dringen in verschillende woningen aan het  Noordeinde en een andere woning aan de Herlaerstraat. Of er  verder nog woningen zijn waar geprobeerd is binnen te komen is ons niet bekend.

Wat de politie opvalt aan de gemaakte meldingen, is dat de inbrekers in alle gevallen via de achterzijde probeerden binnen te dringen.

Maak het inbrekers niet te makkelijk!

Plaats geen container, ladder of iets anders in uw tuin wat inbrekers zouden kunnen gebruiken als opstapje om binnen te komen. Sluit ook uw ramen en deuren goed af!

Heeft u mogelijk iets gezien of gehoord ? 

Geef het direct door aan de politie, de kleinste aanwijzingen kunnen het verschil maken om de daders voor te zijn. Geef uw tips door aan de politie via telefoonnummer: 0900-8844

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland)