Bergschenhoek – Woensdagmiddag 9 september is er een jongetje gewond geraakt na een ongeval op de Julianalaan in Bergschenhoek.

De hulpdiensten ontvingen omstreeks 12:35 uur een melding van een ongeval op de Julianalaan. Een ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team (MMT)  zijn met de traumahelikopter ter plaatse gekomen. Het Mobiel Medisch Team is in de Leeuwenkuil geland en door de politie naar het incident gebracht.

Ter plaatse bleek een jongetje gewond te zijn geraakt na een eenzijdig ongeval, tijdens de val is de jongen vermoedelijk met zijn hoofd tegen een wiel van een geparkeerde auto terecht gekomen.

Het slachtoffer is behandeld door het ambulancepersoneel met ondersteuning van het MMT, waarbij de jongen is gefixeerd in een vacuümmatras.  Na behandeling is de jongen met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Waardoor de jongen ten val kwam is niet bekend.

Helaas vonden enkele toeschouwers het nodig onze fotografen voor het één en ander uit te schelden omdat wij verslag doen van nieuwsgebeurtenissen in Lansingerland. Wij willen u benadrukken dat onze fotografen en redacteuren ons uiterste best doen om het nieuws zo respectvol mogelijk naar buiten te brengen, uiteraard staat de privacy van het slachtoffer bij ons op nummer 1!