Bleiswijk – Op zondagavond 13 september zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Kooilaan in Bleiswijk.

De hulpdiensten werden omstreeks 20:50 uur gealarmeerd voor een eenzijdig ongeval waarbij een personenauto tegen een boom is gereden. In het voertuig zaten een man en een vrouw met twee kinderen. De bestuurder van de personenauto is geholpen uit het voertuig te komen waarna hij met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. De andere inzittenden zijn ook behandeld waarna zij zonder spoed vervoerd zijn.

De brandweer heeft het ambulancepersoneel ondersteund en heeft blokken onder het wiel geplaatst zodat deze niet weg kon rollen. Zowel de boom als de personenauto liepen flinke schade op. Volgens een getuige welke achter de auto reed, begon de bestuurder van de personenauto flink te slingeren waarna de bestuurder weer recht op de weg reed. “Ineens sloeg de auto rechtsaf en knalde tegen de boom” aldus de getuige.

Wat exacte de toedracht is van het ongeval, is niet bekend. Bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse gekomen om het voertuig te bergen.