Berkel en Rodenrijs –  Op dinsdagmiddag 15 september was het even flinke pech op de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 17:30 uur kwamen een fietser en een automobilist ter hoogte van het Romenpad en de Oudelandselaan met elkaar in botsing. De politie is met spoed ter plaatse gekomen. De jonge fietser was erg geschrokken maar een ambulance bleek niet nodig.

De politie heeft geholpen met het invullen van de schadeformulieren. Het jongetje is later met zijn ouders naar de huisartsenpost gegaan. Zowel de fiets als de personenauto liepen schade op.

Aan de overkant van de Oudelandselaan vond ook een ongeval plaats. Dit betrof een eenzijdig ongeval waarbij een scooterrijder onderuit is gegaan. De politie heeft beide partijen geholpen maar ook hier was een ambulance niet nodig.

Of de scooter schade heeft opgelopen is ons niet bekend.