Berkel en Rodenrijs – Op dinsdagmiddag 15 september heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen op de Kleihoogt in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 17:45 uur vond er op de kruising Kleihoogt met de Pastoor Verburghweg een botsing plaats tussen een bestelwagen en een personenauto. De politie is ter plaatse gekomen om beide partijen bij te staan.

Beide voertuigen hebben door het ongeval flinke schade opgelopen, het goede nieuws is dat er gelukkig niemand gewond is geraakt. De agenten hebben een kleine afzetting gecreëerd zodat er niet nog iemand tegenaan zou rijden.

Met behulp van de politie zijn de schadeformulieren ingevuld. Bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse gekomen om één van de voertuigen te bergen. De bestuurder van de Audi kon zelfstandig zijn weg vervolgen.