Bleiswijk – Een man uit Bleiswijk is aangehouden nadat hij 1200 kilo heroïne vervoerde van Antwerpen naar Honselersdijk. Waar en wanneer de man is aangehouden is niet bekend.

Afgelopen week zijn er twee mannen uit Honselersdijk aangehouden die de vrachtwagen vol met rijst en heroïne aan het lossen waren. De 38-jarige man uit Bleiswijk werd in zijn woning aangehouden, nadat de twee andere mannen uit Den Haag, van 48 en 60 jaar, op heterdaad werden betrapt. Op het moment van de aanhoudingen in Nederland heeft de National Crime Agency (NCA) ook in Engeland een 45-jarige man aangehouden.

De container was vanuit het Engelse Felixstowe vervoerd naar Antwerpen, aldaar kregen de Britse politiediensten lucht van de inhoud van de container en werd de heroïne met een waarde van zo’n 36 miljoen euro al van het schip gehaald.