Bleiswijk – Op donderdag 1 oktober omstreeks 16:55 uur kreeg de meldkamer meerdere meldingen van een voertuig te water aan de Overbuurtseweg N209 in Bleiswijk.

De hulpdiensten waaronder de politie, brandweer en ambulance zijn met spoed ter plaatse gekomen en troffen daar een personenauto aan in het water.
De inzittenden van het voertuig waren inmiddels al op het droge, ze zijn direct door de hulpdiensten opgevangen. Aangezien alle inzittenden uit  het voertuig waren is de brandweer na korte hand-en-spandiensten weer retour kazerne gegaan.
De bestuurder is opgevangen in de politiebus en daarna nagekeken in de ambulance.

Het overige verkeer heeft een korte tijd hinder gehad van het ongeval. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om het voertuig te bergen, de N209 in de richting van Zoetermeer was hierdoor enige tijd afgesloten.

Hoe het ongeval exact is gebeurd is onbekend.