Berkel en Rodenrijs – Op maandag 5 oktober omstreeks 19:00 uur zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een reanimatie aan de Waterlinie in Berkel en Rodenrijs.

Meerdere hulpdiensten zijn uitgerukt waaronder politie en ambulance, tezamen met de traumahelikopter (Lifeliner2) van Rotterdam The Hague Airport. De brandweer die ook werd gealarmeerd voor de reanimatie-oproep kon al snel worden ingetrokken. Gelukkig bleek er geen sprake van een reanimatie.

De traumahelikopter is op een veldje in de buurt geland en de arts is door de politie naar het incident gebracht. Nadat de MMT-arts en het ambulancepersoneel het slachtoffer hadden gestabiliseerd is het slachtoffer naar de ambulance gebracht en zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Het voltallige team van de traumahelikopter is daarna weer retour Rotterdam-Airport gegaan.
De helikopter trok tijdens het incident vanuit de omringende wijken veel bekijks.

Hoe het nu met het slachtoffer is, is ons niet bekend.