Berkel en Rodenrijs – Op dinsdagavond 6 oktober heeft de meldkamer een melding gekregen van een een overval op de Huygensstraat in Berkel en Rodenrijs.

Meerdere eenheden van de politie, waaronder een hondengeleider, zijn met spoed ter plaatse gekomen. Uit onderzoek bleek al snel dat het niet om een overval ging, maar om een inbraak waarbij de inbrekers zijn overlopen, er bleek tijdens de inbraak nog iemand in het pand aanwezig te zijn, waarop de daders  zijn gevlucht. Hoe de daders zijn weggekomen is nog onduidelijk meldt de woordvoerder van politie-eenheid Rotterdam Rijnmond. Het zou om 4 daders gaan, maar een signalement is vooralsnog niet bekend.

Meerdere eenheden van de politie zijn direct een zoekactie gestart, ook een politiehelikopter heeft enige tijd boven Berkel en Rodenrijs gevlogen. Of de inbrekers iets hebben buitgemaakt is vooralsnog niet bekend.