Bleiswijk – Woensdagmiddag 7 oktober is er een jongeman gewond geraakt nadat hij met een Quad een eenzijdig ongeval veroorzaakte aan de Sportlaan in Bleiswijk. 

Omstreeks 17:20 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd nadat een jongeman op een Quad een aanrijding veroorzaakte. De jongeman zou een tuin in zijn gereden en met zijn hoofd tegen de gevel van de woning terecht zijn gekomen,  meldt een omstander aan de redactie.

Het ambulancepersoneel heeft de jongeman behandeld waarna hij in een vacuümmatras is gefixeerd. De jongen is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens de omstander heeft de helm die de jongen droeg een hoop ellende bespaard. “De helm is door het ongeval doormidden gescheurd.” aldus een omstander.

De Quad heeft flinke schade opgelopen door het ongeval, wat de schade aan de gevel is, is niet bekend. Vermoedelijk is de jongen de macht over het stuur verloren waardoor hij tegen de gevel aan botste.

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland).