Bleiswijk – 8 oktober kregen de hulpdiensten een melding dat er een vrachtwagen vast stond in de berm aan de Laan van Mathenesse in Bleiswijk.

De politie ontving een melding dat er een aanrijding had plaatsgevonden tussen een personenauto en vrachtwagen op de Laan van Mathenesse, de vrachtwagen probeerde de personenauto te ontwijken en stuurde richting de berm.

Toen de politie ter plaatse kwam stond het verkeer op de Laan van Mathenesse geheel vast tot aan de kruising met de N209. Gelukkig was er niemand gewond geraakt en werden de schadeformulieren al ingevuld.

Nadat de schadeformulieren waren ingevuld kon de vrachtwagen niet meer weg komen. Verkeersregelaars hebben het overige verkeer in goede banen geleid, waarna geprobeerd is de vrachtwagen uit de berm te krijgen. Uiteindelijk is een zwaar bergingsvoertuig ter plaatse gekomen om de truck uit de berm te trekken.

De vrachtwagen heeft hierna zelf zijn weg kunnen vervolgen.

Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland).