Bleiswijk – Zaterdagnacht 11 oktober zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval aan de N209 – Hoefweg in Bleiswijk.

Omstreeks 00:30 kregen de hulpdiensten een melding van een ongeval op de N209 – Hoefweg, direct zijn er meerdere hulpdiensten waaronder de brandweer met spoed uitgerukt.

Al snel bleek er een kop-staart botsing te hebben plaatsgevonden tussen drie personenauto’s, volgens eerste berichten zat er nog één persoon bekneld in een voertuig. De brandweer hoefde op locatie alleen hand- en spandiensten te verlenen, er is niet in een voertuig geknipt. Het ambulancepersoneel heeft zich  over één slachtoffer ontfermd. Het slachtoffer is behandeld maar hoefde na controle niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Twee van de drie betrokken personenauto’s hebben flinke schade opgelopen. Op locatie zijn met behulp van politieagenten de schadeformulieren ingevuld. Een bergingsbedrijf is ter plaatse om de voertuigen te bergen.

De N209 was vanaf de snelweg A12 in de richting van Berkel en Rodenrijs afgesloten voor het verkeer. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is ons niet bekend.