Berkel en Rodenrijs – Op donderdagmiddag 4 november kwam er een melding van een ongeval op de kruising van de Klapwijkseweg met de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs.

De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse nadat er een aanrijding had plaatsgevonden tussen een scooterrijder en een fietsster. Het ongeval vond plaats op het fietspad waarbij de fietsster gewond is geraakt. Ook een achterop komende fietser kreeg er een tik van mee, deze man raakte niet gewond.

De fietsster is nagekeken door het ambulancepersoneel waarna zij voor verdere controle zonder spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. De ouders van de fietsster zijn op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gereden. Bij de scooterrijder is een verklaring afgenomen, hij raakte verder niet gewond, wel is zijn scooter bij het ongeval beschadigd geraakt.

De fietsster was in gezelschap van klasgenootjes die haar tijdens het wachten hebben opgevangen. De jongeren waren behoorlijk onder de indruk van het voorval. De scooter hield er alleen een kapot windscherm aan over, de fiets van het slachtoffer had een krom voorwiel. De achterop komende fietser had minimale schade.

Hoe het ongeval precies kon plaatsvinden is ons niet bekend.