Berkel en Rodenrijs – Dinsdagmiddag 17 november heeft de politie een inval gedaan in een loods/garage aan de A.H. Verweijweg in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks: 17:30 uur verzamelden meerdere politie eenheden waaronder ook leden van de Dienst Speciale Interventies (DSI) zich aan de A.H. Verweijweg waarop een inval is gedaan. Nadat er toegang verschaft was zijn de woning, loods en de kas achter de woning grondig doorzocht. Of er daadwerkelijk iets is aangetroffen is niet bekend.

Wat exact de reden is van de inval is vooralsnog niet bekend. Voor zover bekend is er niemand aangehouden.

Eerder dit jaar is er op hetzelfde adres ook al een inval gedaan. Toen bleek het een onderzoek van politie eenheid Den Haag, en werden er meerdere voertuigen in beslag genomen. Of het om hetzelfde onderzoek gaat is niet bekend, de politie kon toen niets vertellen wegens het lopende onderzoek.

Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland).