Bergschenhoek – Vrijdagavond 20 november werden de hulpdiensten gealarmeerd wegens een vechtpartij aan de Groeneweg in Bergschenhoek. Hierbij zou mogelijk ook een vuurwapen gezien zijn.

Iets voor 00:00 uur kwam er een melding binnen van een vechtpartij tussen een groep jongeren aan de Groeneweg, hierbij zou mogelijk ook een vuurwapen gezien zijn. De politie is hierop met meerdere eenheden ter plaatse gekomen in kogel- en steekwerende vesten. Ook een ambulance werd met spoed gealarmeerd.

Ter plaatse hebben de agenten de aanwezige voertuigen gecontroleerd en ook de aanwezige personen gefouilleerd. In één van de voertuigen is een fles met inhoud lachgas aangetroffen, de bestuurder van dat voertuig kreeg een rijontzegging. Na controle is er geen vuurwapen aangetroffen.

Een dame is door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel onderzocht, zij was in iets wat verwarde toestand. De dame zou een klap op haar hoofd hebben gekregen. Er wordt geen aangifte gedaan voor de klap. De dame is na behandeling zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Nadat gegevens van de aanwezige personen waren gecontroleerd is de politie weer retour gegaan. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland).