Bleiswijk – Woensdagochtend 25 november zijn de hulpdiensten groots uitgerukt voor een ongeval op de N209 – Hoekeindseweg in Bleiswijk.

Omstreeks 6:10 uur werden de hulpdiensten groots gealarmeerd voor een ongeval tussen drie voertuigen op de N209 – Hoekeindseweg in Bleiswijk. De politie, brandweer en meerdere ambulances waren snel ter plaatse. Ook het Mobiel Medisch Team is met spoed ter plaatse gekomen.

Er heeft een flinke aanrijding tussen drie voertuigen plaatsgevonden waarbij één persoon bekneld is geraakt, deze is door de brandweer bevrijd.  Er zijn enkele personen nagekeken door het ambulancepersoneel, uiteindelijk zijn er twee personen naar het ziekenhuis vervoerd. Een van de slachtoffers kwam uit het geknipte voertuig.

Het ongeval ontstond nadat een bedrijfswagen uit het tankstation kwam gereden, de bestuurder van het zwarte voertuig wilde voor de bedrijfswagen uitwijken en is tegen de witte Seat, welke uit de tegengestelde richting kwam, aan gebotst.

De N209 is in beide richtingen afgesloten, verkeer wordt omgeleid. Medewerkers van Verkeers Ongevallen Analyse van de politie doen nog geruime tijd onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

UPDATE 8:30:

Het onderzoek is afgerond en de voertuigen worden geborgen. Nadat de weg is schoongemaakt zal de N209 weer vrijgegeven worden. Dit zal ongeveer om 9:00 uur zijn.