Bergschenhoek – Op dinsdagavond 24 november is er een drugsactie opgezet in Bergschenhoek waarbij drie personen zijn aangehouden.

In samenwerking met het basisteam van politie en het flex-team werden in Bergschenhoek door agenten in burger meerdere personen gecontroleerd, waarbij de focus lag op straathandel en drugsoverlast, meldt politie Midden-Schieland. De actie resulteerde in 3 aanhoudingen, inbeslagname van meerdere hoeveelheden soft- en harddrugs en contant geld.

De verdachten zijn voorgeleid aan de hulpofficier van Justitie. De recherche zal verder gaan met deze verdachten.

Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland).

 

DRUGSACTIE BERGSCHENHOEK

Gisteren avond werd een drugsactie opgezet in samenwerking met het basisteam van politie en…

Geplaatst door Politie Midden-Schieland op Woensdag 25 november 2020