Berkel en Rodenrijs –  Dinsdagmiddag 24 november heeft de gemeente in samenwerking met de politie alsnog een pand op de Industrieweg per direct gesloten.

Op 1 juli j.l. werd op de Industrieweg in Berkel en Rodenrijs tijdens een inval een cocaïnewasserij aangetroffen, hierop werden het pand en bijbehorende erf op 3 juli met spoed voor de duur van één jaar  gesloten.
De eigenaar van het perceel stelde tegen het besluit rechtsmiddelen in waardoor de sluiting voor een bepaalde periode werd opgeschort.

Uitspraak

De woordvoerder van de gemeente meldt dat op 19 november de voorzieningsrechter van de rechtbank in Rotterdam uitspraak in de zaak deed en deze gaf aan dat er geen reden is voor het treffen van een voorlopige voorziening. Dit betekent dat het besluit van 3 juli niet langer wordt opgeschort en het pand  en bijbehorende erf op 24 november 2020 alsnog wordt gesloten.

Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland).